Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Végre itt a Volt egyszer egy Hollywood előzetese!

Az első hivatalos plakát után végre itt az előzetese is Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) című filmjének. De még milyen előzetes!

9. filmjéhez érkezett az ikonikus Quentin Tarantino, amely most végre előzetest is kapott. Mi pedig csak ámulunk és bámulunk és nem hisszük el, hogy ezt a csodát csak nyáron láthatjuk.

Főszerepben Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie egy igazi hollywoodi történetben! A Volt egyszer egy Hollywood egy filmsztárról és annak a kaszkadőrjéről fog szólni a Charles Manson gyilkosságok idején. Hiába a komorabb eseményszál, a film hangulatra teljesen könnyednek és tarantinósan elborultnak ígérkezik.

Tarantino megtartva jó szokását most is maga írta a film forgatókönyvét. Pitt, DiCaprio és Robbie mellett pedig olyan sztárokat lapátolt még össze, mint Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Tim Roth, Damien Lewis, Bruce Dern, Luke Perry és Michael Madsen.

Az előzetes pedig gyönyörűen korhű, laza, színes, és még Brad Pitt is összeverekszik benne Bruce Leevel: kell ennél több?

https://www.youtube.com/watch?v=UvjeZt1fyIg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2sb3hBTfNs0cGNoQohetB8XZVttngSe0RL8NgWOvzhhtgaTnui0K9DIXg

Tarantino legutóbbi filmje, a 2015-ös Aljas nyolcas után, amely nem aratott osztatlan sikert talán megint megnyer mindenkit szakmástul, nézőstül. Ha a film hozza az előzetes elemeit, minket megvett kilóra, az biztos!

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 8-án kerül a hazai mozikba az InterCom forgalmazásában.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..