Hírek

Végre itt az Utódlás 3. évadának előzetese

Ősszel folytatódik az Utódlás, az HBO nagysikerű dráma sorozata, amelyhez most megérkezett az első előzetes. A várakozásunk pedig ezzel csak még tovább nőtt.

Betekintést kaptunk, hogyan is tovább az igen csak izgalmas 2. évad befejezése után. Az Utódlás továbbra is kiválónak ígérkezik, még több drámával, mint korábban.

Az HBO sokszoros Emmy-díjas sorozata a 3. évadban végképp megosztja majd a médiabirodalmat vezető Roy család tagjait.

Az Utódlásban Brian Cox és Jeremy Strong mellett szerepel még Sarah Snook, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen, Alan Ruck, Nicholas Braun és J. Smith Cameron. De olyan vendégszereplők is felbukkantak már az első két évad során, mint Holly Hunter vagy Cherry Jones.

Ezen a téren sem változtat a sorozat: újabb nagy nevek csatlakoztak ugyanis a 3. évadhoz. Adrien Brody és Alexander Skarsgård is szerepet kapnak a drámában. Noha őket az első előzetesben még nem láthatjuk. Minden mást azonban igen, azaz leginkább a káoszt, amelyet a 2. évad záró sorai okoztak.

Az Utódlás 3. évada ősszel érkezik az HBO-ra, pontos dátumról azonban egyelőre nem tudni. A HBO egyik vezetője, Casey Bloys állítólag úgy fogalmazott, hogy a halloweeni és a karácsonyi szezon között jelenik majd meg a folytatás, azaz ezek alapján várhatóan novemberben kerül ismét képernyőre a Roy család.

Egy nemrég készített interjúban pedig a sorozat executive producere beszélt arról, hogy milyen hosszúra is tervezik az Utódlást. És noha a vég még nincs a nyakunkon, azért nem bánnánk, ha a tervezett befejezésre rádobnának még néhány évadot.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.