Hírek

Végre itt egy hosszabb előzetes az Aladdinhoz

Egy aprócska teaser után végre itt az első hosszabb előzetes a Guy Ritchie rendezte Aladdinhoz.

Az Aladdint is elérte a Disney élőszereplős hulláma, a film pedig végre kapott egy új előzetest. Az újragondolás az eddigi vonalat erősíti majd a látottak alapján. Az eredeti rajzfilm szinte képről képre köszön vissza. Egy újabb Szépség és a szörnyetegre számíthatunk tehát, nem pedig egy Andy Serkis-féle Maugli-feldolgozásra.

A rendezői székben Guy Ritchie ül, akitől megannyi pörgős és tökös akciófilmet láthattunk már. Most azonban úgy tűnik, ő is fejet hajt a hagyományok előtt és megtartja a mesei vonal dominanciáját. Az eredeti Disney filmre épülve írta meg a forgatókönyvet Ritchie John August oldalán.

A főszereplő Aladdint Mena Massoud alakítja, Jázmin szerepében Naomi Scott, míg Jafar szerepében Marwan Kezari tűnik majd fel. Will Smith pedig a kék dzsinnt kelti életre.

Idén sem ez lesz azonban az egyetlen Disney-feldolgozás a mozikban. A Tim Burton rendezte Dumbó szintén tavasszal érkezik, Az oroszlánkirály pedig nyár közepén.

Az Aladdin május 23-án kerül a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com