Hírek

Végre itt egy hosszabb előzetes az Aladdinhoz

Egy aprócska teaser után végre itt az első hosszabb előzetes a Guy Ritchie rendezte Aladdinhoz.

Az Aladdint is elérte a Disney élőszereplős hulláma, a film pedig végre kapott egy új előzetest. Az újragondolás az eddigi vonalat erősíti majd a látottak alapján. Az eredeti rajzfilm szinte képről képre köszön vissza. Egy újabb Szépség és a szörnyetegre számíthatunk tehát, nem pedig egy Andy Serkis-féle Maugli-feldolgozásra.

A rendezői székben Guy Ritchie ül, akitől megannyi pörgős és tökös akciófilmet láthattunk már. Most azonban úgy tűnik, ő is fejet hajt a hagyományok előtt és megtartja a mesei vonal dominanciáját. Az eredeti Disney filmre épülve írta meg a forgatókönyvet Ritchie John August oldalán.

A főszereplő Aladdint Mena Massoud alakítja, Jázmin szerepében Naomi Scott, míg Jafar szerepében Marwan Kezari tűnik majd fel. Will Smith pedig a kék dzsinnt kelti életre.

Idén sem ez lesz azonban az egyetlen Disney-feldolgozás a mozikban. A Tim Burton rendezte Dumbó szintén tavasszal érkezik, Az oroszlánkirály pedig nyár közepén.

Az Aladdin május 23-án kerül a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya