Fókuszban Hírek

Végre kicsit többet látunk Jared Leto Jokeréből

joker Újabb promo videót kapott az augusztus 4-én a hazai mozikba kerülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag. Ezúttal pedig Joker karakterére helyezték a hangsúlyt.

A Warner Bros. napról napra jelentet meg új képeket és videókat a két hét múlva premiert kapó anti-szuperhősös akciófilmből. A film eszméletlen hype-ja már jó ideje tart, hiszen a legelső mozgóképes anyag még a tavalyi Comic Con-on jelent meg: ez volt a legelső előzetes. Az internet népének persze több se kellett, és két részre szakadtak a rajongók. Volt, akit teljesen megfogott Jared Leto Jokere, és volt, aki eléggé húzta a száját a zöld hajú, teljesen őrültnek tűnő karakter láttán.

Azóta egyébként csendesültek az indulatok és az egyre sűrűsödő videójelenetekkel növekedni látszik a Leto-t várók aránya. Hogy a színész végtelenül tehetséges, az sosem volt kérdés (és most az Oscar-díj a Mielőtt meghaltam miatt csak egy vékonyka szelete ennek). A kritizálók inkább a karakterhez való hozzáállását nem tudták vagy akarták eleinte hova tenni, noha sokan az eredeti képregényekre hivatkozva vallják, hogy most először elevenedik meg az igazi Joker figurája.

Hogy végül kinek lesz igaza, és mennyire is lesz rá illő a szerep és mit is kezd vele, az hamarosan úgyis kiderül. A filmet egyébként David Ayer (Az utca királyai, Az utolsó műszak, Harag) írja és rendezi, aki egyébként tetemes mennyiségű akciófilmet is írt korábban, így az előzetesek alapján várható pörgés, iram és akció teljesen reális elvárás. A forgatókönyv John Ostrander képregényéből készült. A főszerepekben pedig láthatjuk majd a már említett Jared Leto-t, Will Smith-t, Margot Robbie-t, Jai Courtney-t, Joel Kinnaman-t, Cara Delevingne-t, Viola Davis-t, Adewale Akinnuoye-Agbaje-t, Adam Beach-et, Jay Hernandez-t és Karen Fukahara-t.

Alább pedig lássuk akkor a Jokert központba helyező, illetve a Deadshot és a Harley Quinn karakterét kiemelő három promo videót:

Joker (Jared Leto)

Deadshot (Will Smith)

Harley Quinn (Margot Robbie)

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés