Hírek

Végre kijött a Glass előzetese – Willis, McAvoy és Jackson összezárva

Megérkezett végre az első előzetes M. Night Shyamalan trilógiájának befejező részéhez. Bruce Willis, James McAvoy és Samuel L. Jackson összezárva egy pszichiátrián és elszabadítva az utcákon. Itt a Glass előzetese!

A Glass a rendező 2000-ben bemutatott A sebezhetetlen és a 2 éve megjelenő Széttörve című filmeket követi, ezzel befejező résznek számít a trilógiában. Az első filmből visszatér Bruce Willis és Samuel L. Jackson, míg a másodikból James MacAvoy és Anya Taylor-Joy.

A történetszálak egy pszichiátrián érnek össze, ahol a három főszereplőt tartják bezárva. Hozzájuk csatlakozik Sarah Paulson, aki a pszichiátert alakítja a filmben. Az előzetes alapján ezzel együtt is egy nagyon pörgős, akciódús és izgalmas alkotásnak nézünk elébe.

A Glasst az előző két alkotáshoz hasonlóan ismét Shyamalan írja és rendezi. A forgatás 2017 októbere óta tart, az ötlet azonban, hogy folytatást kapjon A sebezhetetlen, netalán abból készüljön trilógia már az első film bemutatását követően felmerült.

A már említett négy színész mellett pedig láthatjuk majd még Spencer Treat Clarkot, Luke Kirbyt, Roy Yangot és Charlayne Woodardot is, aki szintén szerepelt a legelső alkotásban.

A Glass 2019. január 17-én kerül a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.