Hírek

Végre megszólalt a Mandalorian

Új előzetest kapott a Disney+ platformjára két hét múlva érkező The Mandalorian Star Wars spinoff-sorozat.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Egy újabb előzetessel tartja fent az érdeklődést a Disney a két hét múlva rajtoló The Mandalorian iránt. A Filmtekercs folyamatosan beszámol a közelgő sorozat körüli hírekről és végre az is kiderült, hogy nem egy néma Star Wars szereplőről készült sorozat:

Igen? Jó.

Hangzik el a Mandalorian, azaz a Pedro Pascal (Trónok harca, A lelőhely) által játszott fejvadász szájából, illetve feltételezhetően onnan, mivel az arcát maszk fedi. Az előzetesből azonban túl sok újdonság nem derül ki. A legtöbb helyszínt és a karaktereket már láttuk az első ízelítőben. Ebben a másfél percben pár új snittel és néhány mondattal többet kapunk.

Amiből viszont rengeteget mutat a The Mandalorian előzetese, az az akció.

Néhány kiválasztott kritikus korábban már megtekinthetett 27 percet a sorozatból, közülük az egyik a gigantikus költségvetésnek köszönhető látványt emelte ki. A trailer aláhúzza ezt az állítást, hiszen lézerfegyverropogás, közelharc és szuperhősfilmbe illő űrhajóra kapaszkodás is helyet kapott benne.

További feltételezés, hogy nem csupán kiüresített akciószekvenciákból fog állni a spinoff-sorozat. Két snitt erejéig egy hatalmas orrszarvúszerű állatot is láthatunk, vagyis valószínűleg rajongóknak szánt „apróságokat” is tartalmaz majd a sorozat.

Az ígéretesnek látszó sorozat bárhogyan is, de bővíteni fogja a sagát, hiszen olyan időbe kalauzolja a rajongókat, ami egy kevéssé feltárt része a messzi-messzi galaxisnak. A sorozat a Birodalom bukása után, de az Első Rend felemelkedése előtt játszódik majd.

A törvények felett, vagy azokon kívül álló fejvadász története a Disney november 12-én induló streaming platformjára érkezik, ahol azonnal elérhető lesz. Az első élőszereplős Star Wars sorozat megalkotója a Marvel filmes univerzumából is ismert Jon Favreau. Az epizódokért pedig olyan rendezők feleltek, mint Taika Waititi, Dave Filoni vagy Bryce Dallas Howard. Színészfronton sem szenved hiányt a sorozat, a fontosabb karaktereket Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Nick Nolte, Carl Weathers vagy Gina Carano kelti életre. Sőt Taika Waititi a rendezői munkáján túl a hangját is kölcsönzi a produkciónak, ő szólaltatja meg az IG-11 nevű droidot.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés