Hírek

Végre! Nyáron jön Magyarországon is a Disney+

disney-plus-logo-disney+

Bejelentették, nyáron indul Magyarországon is a Disney+, a Disney saját streaming szolgáltatója.

A nem túl részletes sajtóközlemény szerint, a The Walt Disney Company elindítja 42 országban és 11 új territóriumban az USA-ban 2019 óta elérhető streaming szolgáltatóját. Az új országok között van Csehország, Szlovákia, Románia, Szerbia és Magyarország is. A cég a Kelet-Közép európai terjeszkedést hosszú ideje tervezi, de ez mostanáig nem valósult meg. A 42 új ország között szerepel számos európai, afrikai és közel-keleti ország is.

Pontosan nem tudjuk mikor indul a szolgáltatás, a közleményben csak annyi áll, hogy hazánkban nyáron teszik elérhetővé. Egyelőre a Disney+ ára sem ismert, de Amerikában havi 8 dollár (éves előfizetés 80 dollár), az Egyesült Királyságban pedig 6 font (évente 60 font). Mindkét összeg körülbelül 2500 forintos összegnek felel meg.

A Disney+ kínálatában található meg minden olyan tartalom, amit a Disney és a szárnyai alá tartozó vállalatok gyártanak.

Itt elérhető például minden Marvel film és sorozat. Ilyen a Sólyomszem, a Loki, a Sólyom és a Tél Katonája, vagy a március végén várható Holdlovag. A streaming szolgáltató ad otthont minden Star Wars tartalomnak is, mint a Mandalorian két évadja vagy a The Book of Boba Fett. Ezeken kívül számos sorozat készül a messzi-messzi galaxisban, amik a következő években érkeznek. A szolgáltatón lesz elérhető minden Pixar film és a National Geographic tartalmai is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com