Hírek

Végre! Tele van szörnnyel az új Legendás állatok és megfigyelésük előzetes

legendas_allatok_es_megfigyelesukEddig rejtegették őket, most viszont egymás után bukkannak fel a címszereplők a Harry Potter-univerzum új filmjében.

Az első trailer inkább csak a varázslények lábnyomait (inkább: pusztítását) mutatta be, most viszont teljes valójukban megmutatkoznak ők maguk is amellett, hogy az emberi szereplőkről is láthatunk néhány új képkockát. Ugyanakkor az új előzetes kevésbé informatív: a film sztorijáról, konfliktusairól nem sok újdonság derül ki. De ez talán mellékes is, hiszen az eddigiek alapján a látvány és az akció lesz az, ami elvarázsolja a nézőket.

Ahogy azt korábban is tudni lehetett, a Legendás állatok és megfigyelésük 1926-ban, New Yorkban játszódik, ahol Harry Potter egyik tankönyvének szerzője, Göthe Salamander (Eddie Redmayne) keveredik különös kalandokba. A film forgatókönyvét maga J. K. Rowling írta, a rendező pedig a Potter-filmek rutinos rendezője, David Yates. Magyar mozibemutató: november 17.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya