Hírek

Végre teljes előzetest kapott a Dexter új évada

Egészen akciódús előzetessel jelentkezik az ősszel visszatérő Dexter. A csúfosan lezáruló sorozat most új esélyt kap a méltó befejezésre. Ráadásul az eredeti alkotók közreműködésével.

Egy rövidke első betekintést követően végre rendes előzetes érkezett a Dexter folytatásához.

A Showtime ünnepelt krimi sorozatában visszatér a címszerepet alakító Michael C. Hall, valamint az eredeti szériát is vezető Clyde Phillips is.

Sőt, állítólag több korábbi szereplő is visszatér majd a folytatásban. A Debrát alakító Jennifer Carpenter és a Szentháromság Gyilkost megformáló John Lithgow is szerepet kaptak az új évadban. Mivel a visszaemlékezések egyébként is fontos elemei voltak az eredeti alkotásnak, nem nehéz elképzelni, hogy ilyen formában láthatjuk majd viszont a jól ismert karaktereket.

De persze friss arcok is felbukkannak majd a sorozatban. Clancy Brown bújik majd az ügyeletes nemezis bőrébe erre az évadra, míg az előzetes alapján Julia Jones lesz Dexter legújabb párja. Mellettük pedig szerepel még Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jamie Chung, Oscar Wahlberg, Jack Alcott és Michael Cyril Creighton.

A történetről továbbra is csak nagy vonalakban tudunk. Több évvel járunk azután, hogy Dexter bevetette magát az erdőbe, távol az emberektől. Most egy csendes kisvárosban éli mindennapjait, új néven és látszólag új életfilozófiával. De a múlt, valamint a benne rejlő szörny elől nem könnyű elmenekülni.

A Dexter új évadára még egy kicsit sajnos várnunk kell. A premier ugyanis november 7-én lesz majd. Az biztos viszont, hogy mi igen csak kíváncsiak vagyunk rá, hogy méltóbb befejezést kap-e kedvenc vérelemző sorozatgyilkosunk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com