Hírek

Végre többet látunk Jordan Peele új horrorjából – Nem előzetes

Hosszabb és informatívabb előzetest kapott a Nem (Nope), Jordan Peele harmadik nagyjátékfilmje, amely nem meglepő módon egy újabb horrorba öltöztetett társadalmi kommentár lesz.

Az Oscar-díjas Jordan Peele ismét a horror világába vezeti be a nézőket, ezúttal azonban a természetfelettit is belevonja a történetbe. A Nem megkapta a végső előzetesét, mielőtt mozikba kerül a nyáron. A betekintő pedig újabb ígéretes alkotást vetít előre!

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Ráadásul a filmben ismét az Oscar-díjas Daniel Kaluuya alakítja a főszereplőt, aki a Tűnj el! kapcsán dolgozott már korábban a rendezővel.

Kaluuya mellett szerepel majd a filmben Keke Palmer, Brandon Perea, Steven Yeun és Michael Wincott is.

A történet ugyan még a friss előzetes ellenére sem teljesen világos, annyi bizonyos, hogy egy testvérpárról szól majd, akik egy farmon élnek. Egy nap pedig megjelenik valami különös az égben, hogy aztán mindenféle furcsaság vegye kezdetét a környezetükben. Alienekkel van dolguk? Vagy valami egészen másról van itt szó?

A Nem forgatókönyvét a Tűnj el! és a Mi filmekhez hasonlóan maga Peele írta. Előbbi Oscar-díjat is ért az alkotónak, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogyan is szerepel majd a friss darab.

A Nem (Nope) augusztus 11-én érkezik a magyar mozikba, tökéletes nyári borzongást ígérve.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés