Hírek

Végre többet tudunk a The Sandman stáblistájáról

Neil Gaiman ikonikus The Sandman adaptációjával kapcsolatban a Netflix végre elhullajtott néhány információmorzsát. Többek között végre nyilvánossá vált a stáblistája a dark fantasy sorozatnak.

A Netflix Twitter-posztjában kifejezetten izgalmas összeállítást osztott meg, amire egy ilyen volumenű produkciónál számíthattunk is. Különös tekintettel a hosszú előkészületekre.

A The Sandman főbb szerepeiben felbukkan majd a Trónok harcában Brienne-t játszó Gwendoline Christie Lucifer szerepében és a Tywin Lannistert alakító Charles Dance is, aki Roderick Burgessként lesz majd látható. 

Tom Sturridge kapta meg a sorozat magánmitológiájának központi alakjának, Álomnak a szerepét, ami eddigi karrierjének legnagyobb lehetősége. A színész korábban a 2004-es Hiúság vására és a Csodálatos Júlia című filmekkel, illetve a Netflix Velvet Buzzsaw című sorozatával vált szélesebb körben ismertté, ahol Jon Dondon szerepében tűnt fel.

Boyd Holbrook kapta a Corinthian nevű a megszökött rémálom szerepét. “Aki mindent meg szeretne kóstolni, amit a világ számára kínál.” 

Holbrookot korábban a Loganban láthattuk.  A színész saját bevallása szerint pedig ez a szerep a legjobb dolog, ami hosszú ideje történt vele.

Kain és Ábel párosát a poszt alapján Sanjeev Baskar és Black Mirror: Bandersnatchban is felbukkanó Asim Chaudhry játsszák majd.

Sandman-sorozat története 2021-ben fog játszódniaz első etap a képregény Prelűdök és noktürnök fejezeténél valamivel többet dolgoz majd fel az alapul szolgáló képregénysorozatból. Gaiman és David Goyer vezető producerekként felügyelik a projektet.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com