Hírek

Végre tudjuk, mikor jön a Mindhunter 2. évada

Mindhunter

Charlize Theron, aki a Netflix profilozós-sorozatgyilkosos sorozatának egyik executive producere nyilatkozta a napokban, hogy mikorra is várható a Mindhunter új, 2. évada.

David Fincher sorozatának első évada igencsak jóra sikerült: mély, helyenként izgalmas, elgondolkodtató és komor lélektani drámát ötvözött a sorozatgyilkosos vonallal. Nem csoda hát, hogy mind a szakma, mind a közönség tűkön ülve várja a 2017 óta beígért folytatást.

Itt vannak azok a sorozatok, amelyeket elkaszáltak a csatornák.

Bár napra pontosan még mindig nem tudni, mikor is érkezik a 2. évad, az biztos, hogy augusztus valamelyik péntekjén debütál a folytatás. A jó hírt pedig Charlize Theron osztotta meg, aki a show egyik executive producere. A színésznő szerint az új évad sötét, mély és csodálatos lesz.

https://twitter.com/MindhunterNews/status/1123254814996144128?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1123254814996144128&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digitalspy.com%2Ftv%2Fustv%2Fa27368140%2Fnetflix-mindhunter-season-2-release-date%2F

A Mindhunter 2. évada egy újabb hírhedt ügy keretein belül egy újabb adag sorozatgyilkos elméjébe viszi be a főszereplőt, akit Jonathan Groff alakít. Közülük is az egyik legérdekesebb Charles Manson lesz. A készítőknek pedig sikerült ugyanazt a színészt kiválasztaniuk a szerepre, aki Quentin Tarantino Volt egy Hollywood (előzetes) című legújabb filmjében is a hírhedt gyilkos bőrébe bújik. Damon Herriman idén tehát több ízben is megformálja Mansont.

A történet az első évad után két évvel jelentkezik, és az 1979 és 1981 közti időszakra fókuszál. Az évad magját az Atlanta child murders néven elhíresült gyilkossági sorozat adja majd, amely során 28 afroamerikai gyermek, tinédzser és felnőtt vesztette életét. Fincher elmondása szerint ez a szál teret enged majd a show zenei fejlődésének is. Elmondása szerint nagyon sok afroamerikai zenei betéttel dolgoznak az új évad során, ami neki nagyon tetszik.

A Mindhunter 2. évada tehát idén augusztusban érkezik a Netflixre, mi pedig alig bírjuk kivárni az elkövetkező hónapokat! Addig be kell érnünk a legjobban várt idei újoncokkal.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya