Hírek

Végre tudjuk, mikor jön az Atlanta 3. évada

Donald Glover ünnepelt sorozata, az Atlanta hosszú évek után tavasszal végre folytatódik: a rajongók legnagyobb örömére.

Még 2016-ban indult útjára Earn (Donald Glover), Paper Boy (Brian Tyree Henry) és Darius (LaKeith Stanfield) triója, hogy Atlantába invitálja a nézőket. A többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat brutális őszinteséggel, sokszor melankólikus hangvétellel, ugyanakkor gyakran humorral keverve mutatja be a három férfi, és Earn barátnőjének (Zazie Beets) életét.

A sikersorozat 2. évada már 2018-ban véget ért, most azonban már tényleg látni a 3. évadot az alagút végén.

Noha anno az Atlantáért felelős FX hamar berendelte a folytatást, a sorozatot író és sokszor rendező Donald Glover túl elfoglalt volt, hogy megírja a forgatókönyvet. A csillagok egybe állásának az se segített, hogy a többi szereplő is igen csak elfoglalt volt az utóbbi néhány évben. De mindennek vége: jövő tavasszal itt a 3. évad.

Hogy pontosak legyünk, március 24-én érkezik a folytatás, amihez korábban már egy hangulatos teaser is érkezett. A Teddy Perkins-es epizód óta tudjuk, hogy a sorozat szívesen és hibátlanul mozog a horror műfaji keretei között, a rövid betekintő pedig az aláfestő zene révén ezt a vonalat képviseli.

Persze nem lesz ettől még horror az Atlanta 3. évada, de az biztos, hogy ismét kiváló részeknek nézünk elébe, ahogy a főszereplők továbbra is megpróbálnak eligazodni a rap világában, és úgy egyáltalán az életben.

A jó híreknek pedig nincs vége a premierdátummal: a 3. és 4. évad ugyanis egyszerre forgott, így biztos, hogy a következő két évad között nem kell évekig várnunk majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com