Hírek

Véletlenül a díjkiosztó előtt hirdettek győztest a Golden Globe oldalán

Mintha nem borzolná már így is a kedélyeket Hollywoodban a sok kiszivárogtatás: pénteken kínos bakit követett el a Golden Globe hivatalos honlapja, amikor a vasárnapi díjkiosztást megelőzve véletlenül kitették oldalukra két Golden Globe-díjas film címét.

A Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szövetségének (HFPA) honlapján rövid időre a Selma és a Vadregény című filmek címe jelent meg, mint a 72. Golden Globe (Arany Glóbusz)-gála legjobb drámai film és legjobb vígjáték vagy musical kategóriájának díjazottja. A filmcímek a tavalyi díjazottak képei alatt szerepeltek képaláírásként – számolt be az esetről a Variety.com.

A HFPA internetes oldalát működtető Bluefin cég minden felelősséget magára vállalt a hibáért. Közleményükben úgy fogalmaztak: csupán tesztelték a honlapot a vasárnapi díjkiosztó előtt, és csak véletlenszerűen választottak két címet a díjra jelöltek közül győztesnek. Hangsúlyozták, hogy nem tudják, mely alkotások lesznek a valódi díjazottak. A véletlenül megmutatott tesztoldal rövid időn belül eltűnt a honlapról.

Nem ez volt az első eset, hogy egy Golden Globe-díjazott tévesen tűnt fel az oldalon. 2009-ben Anne Hathaway nevét hozták nyilvánosságra a legjobb színésznő kategória díjazottjaként, ám valójában Kate Winslet kapta a díjat.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com