Hírek

Velük jön a Little Demon, az egyrészes horror-sitcom

Little-Demon-Aubrey-Plaza-Danny-DeVito

Készül a Little Demon Aubrey Plazával és Danny DeVitoval. Az egyrészes tévés animáció vegyíti a sitcomot a horror elemeivel.

Danny DeVito és Aubrey Plaza szerepelnek az FXX készülő Little Demon című animációs filmjében. A horror-sitcomban a komikus nagyágyúk mellett Lucy DeVito is hangját adja a projekthez – írja az IndieWire.

A Little Demon egy vonakodó anyát (Plaza) követ 13 évvel azután, hogy teherbe ejtette az ördög (DeVito).

Anya és lánya, vagyis maga az Antikrisztus (Lucy DeVito) próbálnak hétköznapi életet élni Delaware-ben, de a földöntúli erők ezt nem hagyják. A legnagyobb bajkeverő maga a sátán, aki lánya felügyelete, pontosabban annak lelke után sóvárog.

A Little Demon híre először még 2020 áprilisában bukkant fel, röviddel a gyártás megkezdése előtt. A tévéfilm író-készítői Darcy Fowler, Seth Kirschner és Kieran Valla. Egyelőre úgy néz ki, hogy az egyrészes animációs műsor közelebb lesz a sitcomhoz, mint a horrorhoz, de az nem is feltétlenül baj, ha a humor el tudja vinni a hátán a történetet. Kérdés, hogy ez sikerül-e a mindössze félórás filmben.

Danny DeVito a Dumbó és a Jumanji: A következő szint filmek mellett az FX Network másik komédiájában, a Felhőtlen Philadelphiában is szerepel. A színészt hamarosan az idén érkező Barry Levinson filmben, a The Survivorben is láthatjuk majd.

Aubrey Plaza (akit inkább az ördögi lány szerepében képzeltem volna el) sem most dolgozik először a csatornának. Az NBC Városfejlesztési osztályából kiemelkedő színésznő az FX Légiójában is szerepelt. Hamarosan pedig a következő Guy Ritchie filmben is láthatjuk Jason Statham mellett.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés