Hírek

Andy Serkis rendezi a Venom folytatását

Andy Serkis nemrég találkozott a Sony vezetőivel, hogy végső egyetértésre jussanak a Venom második részét illetően. Most már biztos, hogy Andy Serkis lesz a rendező olvastuk a The Wrap oldalán.

A Venom története messzire nyúlik vissza: 1988-as első megjelenése óta a már kinézetében is brutális Venom szupergonoszból szép lassan népszerű antihőssé (később hőssé) és a Pókember-franchise talán legismertebb mellékszereplőjévé nőtte ki magát. Népszerűségének és a 2000-es évek elején elinduló és szűnni nem akaró szuperhősfilmes láznak köszönhetően pedig csak idő kérdése volt, hogy mikor debütál a földönkívüli szimbiótából lett „anti-pókember” a nagyvásznon is.

És így is lett, ráadásul hatalmas sikerrel. Tavaly a Venom film 856 millió dollárt hozott világszerte.

Tom Hardy főszereplése pedig annyira sikeresnek bizonyult, hogy a forgalmazók megtartják őt, a folytatásban is övé lesz Venom szerepe. Illetve Michelle Williams és Woody Harrelson visszatérésére ugyancsak számíthatunk. A Venom 2. forgatókönyvírója Kelly Marcel lesz, aki már az első rész írásánál is munkatárs volt. A producerek pedig megint Avi Arad, Matt Tolmach és Amy Pascal. Mondhatni lényegében összeáll az előző csapat. Leszámítva a rendezőt: a Zombielandet is készítő Ruben Fleischer ugyanis kikerült a székből. Helyette jön Andy Serkis.

Minden a Venom filmről!

Andy Serkis legutóbb a Maugli adaptációjával jelentkezett rendezőként, mely valódi szerelemprojekt volt, és ennek megfelelően figyelemreméltó alkotás lett: komorabb, elgondolkodtatóbb üzenettel látta el, mint amit a 2016-os Disney verzió tudott nyújtani. Ennek fényében kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ki Venom történetéből.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya