Hírek

Andy Serkis rendezi a Venom folytatását

Andy Serkis nemrég találkozott a Sony vezetőivel, hogy végső egyetértésre jussanak a Venom második részét illetően. Most már biztos, hogy Andy Serkis lesz a rendező olvastuk a The Wrap oldalán.

A Venom története messzire nyúlik vissza: 1988-as első megjelenése óta a már kinézetében is brutális Venom szupergonoszból szép lassan népszerű antihőssé (később hőssé) és a Pókember-franchise talán legismertebb mellékszereplőjévé nőtte ki magát. Népszerűségének és a 2000-es évek elején elinduló és szűnni nem akaró szuperhősfilmes láznak köszönhetően pedig csak idő kérdése volt, hogy mikor debütál a földönkívüli szimbiótából lett „anti-pókember” a nagyvásznon is.

És így is lett, ráadásul hatalmas sikerrel. Tavaly a Venom film 856 millió dollárt hozott világszerte.

Tom Hardy főszereplése pedig annyira sikeresnek bizonyult, hogy a forgalmazók megtartják őt, a folytatásban is övé lesz Venom szerepe. Illetve Michelle Williams és Woody Harrelson visszatérésére ugyancsak számíthatunk. A Venom 2. forgatókönyvírója Kelly Marcel lesz, aki már az első rész írásánál is munkatárs volt. A producerek pedig megint Avi Arad, Matt Tolmach és Amy Pascal. Mondhatni lényegében összeáll az előző csapat. Leszámítva a rendezőt: a Zombielandet is készítő Ruben Fleischer ugyanis kikerült a székből. Helyette jön Andy Serkis.

Minden a Venom filmről!

Andy Serkis legutóbb a Maugli adaptációjával jelentkezett rendezőként, mely valódi szerelemprojekt volt, és ennek megfelelően figyelemreméltó alkotás lett: komorabb, elgondolkodtatóbb üzenettel látta el, mint amit a 2016-os Disney verzió tudott nyújtani. Ennek fényében kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ki Venom történetéből.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..