Hírek

Tom Hardy, az anti-Pókember – Venom előzetes

A Marvel negyedik durranása idén a Sony-val kötött közös szerződésük eredménye. Így a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom hivatalosan az univerzumuk része. Most pedig láthatjuk az első képsorokat is a filmből.

Pókember egyik legnépszerűbb ellenfele, Méreg (Venom) egy földönkívüli szimbióta által nyer szupererőt. Az élősködővel találkozó frusztrált Eddie Brock (a filmben Tom Hardy) azonban nem a jó ügy szolgálatába helyezi hirtelen szerzett képességeit. A szimbióta manipulálja is, ám könnyű dolga van a tévelygő Brock esetében.

A Sony teljes egészében saját produkciója könnyen megtörheti a Marvel sikerszériáját is, ugyanis hivatalosan bár az idén 10 éves közös univerzum része lesz, narratívájában teljesen különáll a többiektől. A Pókember: Hazatérés után pedig éles váltás lesz a sötét tónusú, horror és thriller elemeket sejtető Venom.

Az előzetes teljes egészében Tom Hardy-ra épít, nem is mutatja a szupergonoszt.

Hardy ígérete szerint igyekezett a legjobb gonoszt hozni, tehát még az sem világos, pontosan milyen karakter lesz itt Brock. Michelle Williams (A világ összes pénze), Woody Harrelson (True Detective), Jenny Slate (A tehetség) és Riz Ahmed (Zsivány Egyes) szerepelnek még a filmben. Az eredeti Pókemberről, Tom Hollandról pletykálják, hogy feltűnhet a produkcióban – ami igazán helyénvaló lenne.

A sok éves kihagyás után visszatérő Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag) készíti a filmet. A bemutató dátuma október 5.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya