Hírek

Változásban – Megérkezett a Venom előzetese!

Íme, az első szuperhősfilm, amelynek a főszereplője nem pozitív hős, hanem gonosztevő – vagy csak antihős? A Venom végre megújíthatja a képregényfilmek sémáját!

Fél évvel a premier előtt bemutatták a Venom első teljes előzetesét. Az acélkék és szürke színekben gazdag, akciódús, de pszichologizálgató trailer megosztotta a rajongókat: sokan bizakodóak, mások szerint viszont a film csúnya, néhányan pedig nem értik, hogy Venomból miért kellett pozitív figurát csinálni. Egy biztos: az MCU-t elhagyó történetet a saját szájíze szerint formálta a Sony.

Láthatóan éppen ez a vonása lesz a legizgalmasabb a filmnek, hiszen az előzetes alapján a hangsúly Eddie Brock és a szimbionta küzdelmén, lassú eggyé válásán lesz – azaz a velejéig romlott Venom olyan eredettörténetet kap, ami alapján szimpatizálhatunk is vele. Hivatalos szinopszisa egyébként nincs a filmnek, szokatlan, hogy a trailert már azelőtt bemutatják, hogy elkészülnének a hivatalos szöveges ajánlók. Az IMDb stáblistája is tele van „rumored” (állítólag szereplő) színészekkel,

többek közt Tom Holland mint Peter Parker, illetve Reid Scott mint Patrick Mulligan is szerepelhet a Venomban.

Ami biztos, hogy Eddie Brock/Venom szerepét Tom Hardy alakítja, mellette Michelle Williams, Riz Ahmed és egyelőre ismeretlen szerepben Woody Harrelson is feltűnik. A filmet Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag) rendezi.

Mindent Venomról itt gyűjtöttünk össze.

A Venom nemzetközi premierje október 4-én lesz, várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba is.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya