Fókuszban Hírek

Változásban – Megérkezett a Venom előzetese!

Íme, az első szuperhősfilm, amelynek a főszereplője nem pozitív hős, hanem gonosztevő – vagy csak antihős? A Venom végre megújíthatja a képregényfilmek sémáját!

Fél évvel a premier előtt bemutatták a Venom első teljes előzetesét. Az acélkék és szürke színekben gazdag, akciódús, de pszichologizálgató trailer megosztotta a rajongókat: sokan bizakodóak, mások szerint viszont a film csúnya, néhányan pedig nem értik, hogy Venomból miért kellett pozitív figurát csinálni. Egy biztos: az MCU-t elhagyó történetet a saját szájíze szerint formálta a Sony.

Láthatóan éppen ez a vonása lesz a legizgalmasabb a filmnek, hiszen az előzetes alapján a hangsúly Eddie Brock és a szimbionta küzdelmén, lassú eggyé válásán lesz – azaz a velejéig romlott Venom olyan eredettörténetet kap, ami alapján szimpatizálhatunk is vele. Hivatalos szinopszisa egyébként nincs a filmnek, szokatlan, hogy a trailert már azelőtt bemutatják, hogy elkészülnének a hivatalos szöveges ajánlók. Az IMDb stáblistája is tele van „rumored” (állítólag szereplő) színészekkel,

többek közt Tom Holland mint Peter Parker, illetve Reid Scott mint Patrick Mulligan is szerepelhet a Venomban.

Ami biztos, hogy Eddie Brock/Venom szerepét Tom Hardy alakítja, mellette Michelle Williams, Riz Ahmed és egyelőre ismeretlen szerepben Woody Harrelson is feltűnik. A filmet Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag) rendezi.

Mindent Venomról itt gyűjtöttünk össze.

A Venom nemzetközi premierje október 4-én lesz, várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba is.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió.
Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..