Hírek

Én, a szimbiótám és más szörnyetegek – Venom: The Last Dance előzetes

Megérkezett az előzetese a Venom 3. részének: a The Last Dance a trilógiától megszokott komolytalan hangnemet és cinikus humort ígéri.

Három évvel a Venom 2. – Vérontó és hat évvel a Venom után érkezik a Marvel antihősének harmadik filmje. A Venom: The Last Dance a Sony Pókember-univerzumának ötödik darabja, amelyben Tom Hardy személyesíti meg a szimbiótával egy testben élő Eddie Brockot. A Venom-filmek célja, hogy a felnőtt közönséget szólítsák meg a szokásosnál véresebb szuperhősfilmekkel. Az új filmben Hardyn kívül olyan sztárok bukkannak fel, mint Juno Temple, Chiwetel Ejiofor vagy Peggy Lu. Érdekesség, hogy a forgatókönyv társírója a második rész után ismét Tom Hardy volt Kelly Marcel mellett, aki Andy Serkis és Ruben Fleischer után rendezőként is átvette a stafétát.

A londoni születésű Kelly Marcelnek ez az első rendezése,

eleinte színésznőként dolgozott, majd a forgatókönyvírás felé fordult. A Venom-filmek mellett ő írta a Banks úr megmentését, A szürke ötven árnyalatát és a Szörnyellát is.

Az előző két Venom fogadtatása meglehetősen vegyes volt: míg az első résznek még voltak kedvelői, nagy részük a második részre elfogyott. Kérdés tehát, hogy a trilógia záróeleme – amely gigantikus skorpiószörnyet, lovat megszálló szimbiótát és Venommal táncoló hölgyet ígér – inkább kötelező kör vagy szépítés akar lenni. Az mindenesetre nem sok jót ígér, hogy a mostani előzetest megelőzően nem sok hír szólt az új epizód készültéről.

A Venom: The Last Dance október 24-től látható a magyar mozikban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com