Hírek

Vériszamos filmnek ígérkezik a Sony első R-kategóriás Marvel-filmje, a Kraven, a vadász

Hétfőn a Las Vegas-i CinemaConon mutatkoztak be a Kraven, a vadász (Kraven the Hunter) első képsorai, amelyek minden idők legvéresebb Sony Marvel-filmjét ígérik. A meglehetősen erőszakost teasert – amit sajnos a szélesebb közönség még nem láthat – a címszerepet játszó Aaron Taylor-Johnson kommentálta: „Igen, (a film) kurvára R-besorolású lesz!”

A stúdió első, kifejezetten felnőtteket megcélzó képregényfilmje nagy hiány tölt be: a rajongók már a Venomtól is azt várták, hogy komoly hentelés lesz, de az kétszer is csalódást okozott a nézőknek. Most a Sony végre szépít, és egy ultraerőszakos tombolást ígért. A korábban a Marvel Moziverzumban Pietro Maximoffot alakító Taylor-Johnson a J.C. Chandor (Krízispont, Minden odavan, Egy durva év) által rendezett projektet olyan Marvel-filmnek írta le, amely erősen a való világra épít.

A hírek szerint a teaserben Taylor-Johnson Kravenje egy taktikus zaklató, aki bőrmellényben és ötcsillagos séróban tépi szét áldozatait, egyszer karom alakú fegyverekkel, máskor akár a puszta fogaival. A vér csak úgy ömlik a vásznon. Kraven, a vadász először 1964-ben tűnt fel Stan Lee és Steve Ditko A csodálatos Pókemberével, mint a Peter Parker ellensége. Bár a karakter a Marvel istállójához tartozik, még sosem tűnt fel a Moziverzumban – karakter licencjogai a Sony Pictures tulajdonában vannak, a Pókemberrel, Venommal és Morbiussal együtt. A történet szerint egy szovjet katona volt, aki a végletekig vitte a vadászat iránti szenvedélyét, olyannyira, hogy Pókember fejének begyűjtésével akarta bizonyítani, hogy ő a legnagyobb vadász a világon.

A filmben Taylor-Johnson mellett feltűnik az  Oscar-díjas Russell Crowe, Ariana DeBose, Christopher Abbott és Alessandro Nivola is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com