Hírek

Veszettek előzetes: erőszak, szerelem Goda Krisztina gárdafilmjében

Veszettek

veszettekVeszettek címmel és a Filmalap támogatásával érkezik nemsokára moziba Goda Krisztina legújabb filmje, amely nem kimondva, mégis egyértelműen a Magyar Gárdához hasonló szerveződések pszichéjét és manipulációját tárja fel. Mutatjuk az előzetest.


Hirdetés

A rendezőnő az amúgy jobboldali körökkel szimpatizáló Kálomista Gábor Megafilmjénél készíti újabb – legalábbis idehaza – akciódús filmjét: csak amíg ’56-ban fegyverek ropogtak, addig most a társadalmi feszültségek.

A Szabadság, szerelemhez hasonlóan a forgatókönyvet most is Divinyi Réka írta, a főszerepben pedig Fenyő Iván fogja gárdába a kitalált kisváros céltalanul lézengő fiatal férfiait. További fiatal színészek is feltűnnek, többek között az eddig inkább színpadról ismert Klem Viktor, a Horváth Lilivel Napszúrásával ismertté vált Törőcsik Franciska vagy éppen az az ifj. Vidnyánszky Attila, aki nemcsak nevével lehet ismerős, de ő játszotta például a nemrég színpadra vitt Körhinta főszerepét is.

Már az előzetesből látszik, hogy igényes munkával lesz dolgunk, ahogy az is, hogy az előzőnél sokkal jobban meg fogja osztani a közvéleményt.

https://www.youtube.com/watch?v=ikfdtWXWx5Y

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés