Hírek

A Viacom csatornáinak ünnepi kínálata

southparkIdén is számos meglepetéssel készülnek a nézőknek a Viacom csatornák: a Comedy Central, az RTL Spike, a Nickelodeon, valamint a VIVA ünnepi műsorkínálatában kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a magának való csemegét. Animációs produkciók és szériák, szatirikus komédiák, remek sorozatok, valamint mozifilmek széles tárháza biztosítják a felhőtlen szórakozást gyermekeknek, tiniknek és felnőtteknek egyaránt.

A Comedy Centralon ma este 22.00-tól a csatorna vadonatúj saját gyártású sorozata, a Tömény történelem rajongói újra átélhetik a legkacagtatóbb pillanatokat. A produkció első best of epizódjában Scherer Péter (középső képen) néhány legördített whisky után mesél Báthory Erzsébetről, Csenki Attila humorista pedig fölvázolja, hogy szerinte mi a közös Bem apóban és Rambóban. December 23-án, éjfélkor a Hogy ne éld az életed – Karácsonykor című speciális epizódot láthatjuk, december 24-én reggel 10.00-től egész nap a Modern család teljes 6. évada lesz adásban. Másnap 10.00-től a Feketék fehéren első évadával „pihentethetjük” az agyunkat, az animációs sorozatok rajongói pedig mindkét nap újranézhetik a társadalomkritikus South Park 20. szériáját (lead melletti képen) este 10.00-től!

December 26-án, 11.00-től a Családom, darabokban sorozat gondoskodik arról, hogy a karácsonyi hajrában se az unalom öljön meg minket. December 28-án ismét jön a Tömény történelem: a produkció második best of epizódjában, 22.00-tól a Magyarország, szereplek!-ben feltűnt Ráskó Eszter meséli el Bánk bán és Gertrudis szerelmének „igaz” történetét, Lakatos Márk pedig Mária Terézia szövevényes családi szálait próbálja meg kibogozni. A két ünnep közötti estéken szórakoztató filmek között csemegézhetünk: december 27-től egymást követő napokon a Babysitting – A felvigyázó, a Super, és a Nyócker (minden alkalommal 22.30-tól), míg az év utolsó előtti napján, este 11.00-től az Erik, a viking is látható lesz a Comedy-n.

Az óév utolsó napjának délelőttje animációs filmekkel indul, 11 órától pedig a nap hátralévő felében a Comedy Clubé a főszerep. A legnépszerűbb standup humoristák, mint például Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Dombóvári István, Fábry Sándor, Mogács Dániel vagy Bödőcs Tibor önálló estjének ismétléseivel biztosan megalapozhatjuk az újévi jókedvünket.

Scherer_Peter1

Élesednek az izgalmak az RTL Spike-on, ahol akciódús és lebilincselő sorozatokkal várják a nézőket. December 24-én délután jön a Jéglovagok: a hihetetlenül vakmerő kamionsofőrök élet-halál harcot vívnak a végtelen hómezőkön, késő este pedig a Bellator MMA legújabb részében lélegzetelállító kick-box mérkőzés szemtanúi lehetnek a küzdősportok szerelmesei. December 25-én a Visszatérők és a Sötét árvák korábbi epizódjait nézheti meg, aki lemaradt a száz, űrben nevelkedett fiatal földi küzdelméről vagy a klónok világába tekintene bele. Karácsony második napján a sorozatgyilkosok nyomába ered a Gyilkos elmék szereplőgárdája, és szilveszter éjjelén tucatnyi képtelen balesetről számol be a Hihetetlen, de halálos dokumentumfilm-sorozat.

Ünneplőbe öltözik a Nickelodeon is, a kicsiket és a nagyokat egyaránt kedvenc sorozataik karácsonyi epizódjaival lepi meg hazánk legnézettebb gyerekcsatornája. A december 25-i program Nicky, Ricky, Dicky és Dawn társaságban kezdődik 13.05-től, a négyesikrek a Mikulás segédjeinek jelmezét felöltve szórakoztatják majd a kicsiket. Nem sokkal később a művészeti gimi is ünnepi hangulatba kerül: a különleges maraton a V, mint Viktória és az ICarly epizódjaival folyatódik.

madagaszkar_pingvinjei

Ezután a Winx Club hat tündértanoncának mágikus karácsonyával ismerkedhetünk meg, majd jön a Rabbids: Invázió, ráadásul rögtön három epizóddal. 15.15-től A Madagaszkár pingvinjei (bekezdés fölötti képen) állítanak karácsonyfát, de Sanjay és Craig is izgalmas téli kalandokba keverednek. A Thunderman család 16.10-től ünnepel, majd a Rázós játszma tagjaival nevethetnek együtt a gyerekek. Végül, de nem utolsósorban Bikinifenéken is beköszönt a karácsony SpongyaBob Kockanadrág, Csillag Patrik  és barátaik legnagyobb örömére.

A világhírű filmek és a gyermekműsorok mellett a VIVA természetesen zenei adással kedveskedik a téli szünet alatt, december 23-án 16.00-kor ugyanis kiderül, hogy a nézők szerint idén melyik sláger lett Az év dala.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés