Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Christian Bale alakítja Dick Cheney-t – Vice előzetes

Christian Bale drasztikus változáson esett át, hogy Dick Cheney szerepébe bújjon. Megérkezett a Vice előzetese!

A Vice című film Dick Cheney pályafutását mutatja be egészen a kezdetektől, vagyis Richard Nixon, Gerald Ford és George H. W. Bush kormányzása alatt folytatott tevékenységét.

A főszerepben Christian Bale, aki a szerep kedvéért leborotválta a haját, kiszőkítette a szemöldökét, és felszedett majdnem 20 kilót.

Mindez tulajdonképpen nem olyan meglepő, hiszen Christian Bale esett már át nagy változásokon különböző szerepek kedvéért. Steve Carell Donald Rumsfeld szerepében, Sam Rockwell pedig George H. W. Bush szerepében tűnik fel.

A Vice rendezője Adam McKay, aki A nagy dobás című szintén életrajzi filmet jegyzi – szintén Christian Bale főszereplésével.

A film bemutatója karácsonykor várható.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..