Hírek

Videón Bradley Cooper és Lady Gaga Oscar-gyanús duettje

Videoklip érkezett a Shallow című folkslágerhez. A Csillag születik című filmhez írt dal könnyedén az Oscaron landolhat. 

A többszörös Oscar-jelölt színész, Bradley Cooper első rendezése a korai Oscar-latolgatások kereszttüzében találta magát, miután filmje nagy sikerrel mutatkozott be a Velencei Filmfesztiválon. A zenés film soundtrackjének első saját szerzeménye klipet kapott, melyben a filmből láthatunk részleteket, ahogy a karrierjük két ellentétes fázisában járó énekesek egymásra találnak.

A Shallow (magyarul: Zátony) című dalt Bradley Cooper filmbéli színészpartnere Lady Gaga, valamint Mark Ronson, Anthony Rossomando és Andrew Wyatt írta.

A Csillag születik a héten, október 5-én mutatkozik be a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..