Hírek

Videón Bradley Cooper és Lady Gaga Oscar-gyanús duettje

Videoklip érkezett a Shallow című folkslágerhez. A Csillag születik című filmhez írt dal könnyedén az Oscaron landolhat. 

A többszörös Oscar-jelölt színész, Bradley Cooper első rendezése a korai Oscar-latolgatások kereszttüzében találta magát, miután filmje nagy sikerrel mutatkozott be a Velencei Filmfesztiválon. A zenés film soundtrackjének első saját szerzeménye klipet kapott, melyben a filmből láthatunk részleteket, ahogy a karrierjük két ellentétes fázisában járó énekesek egymásra találnak.

A Shallow (magyarul: Zátony) című dalt Bradley Cooper filmbéli színészpartnere Lady Gaga, valamint Mark Ronson, Anthony Rossomando és Andrew Wyatt írta.

A Csillag születik a héten, október 5-én mutatkozik be a hazai mozikban.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya