Hírek

Rose Leslie következőleg a Vigil című sorozatban látható

A BBC sorozat, a Vigil december végén kerül a Peacock streaming csatorna műsorára. A sorozat egy tengeralattjárón játszódó politikai dráma. Főszerepben Rose Leslie és Suranne Jones.

A Vigil története egy haláleset és annak körülményeiből építkezve érint egészen mély vizeket. A nukleáris fegyverrel is felszerelt tengeralattjáró, a Vigil fedélzetén történik egy haláleset. A túladagolásnak tűnő halálesetet ki kell vizsgálni. A nyomozást vezető Amy Silva (Suranne Jones) miután megérkezik a fedélzetre és elkezdi a vizsgálatokat, megkérdőjelezi a halál okát. A gyilkosság felfedezése azonban veszélyes vizekre tereli. A titkok feltárásában azonban nincs egyedül. Vele tart Kirsten Longacre (Rose Leslie) is.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Rose Leslie-ról a Trónok harca után filmszerepei kapcsán hallhattunk.

Játszott Az utolsó boszorkányvadászban, a Morgan című thrillerben és az Üzenetek című vígjátékban. Ugyan rendre a főszereplők egyike volt, nem igazán sikerült sikerprodukciókba bejutnia. Ugyan érdekes kérdéseket vizsgál a Morgan, felejthető zsáner darab marad. Az utolsó boszorkány pedig elképesztően szedett-vetett és színvonaltalan. De talán ez az újabb sorozat előrébb lendíti Rose Leslie karrierjét.

A Vigil forgatókönyvét Tom Edge írta, aki korábban a Judy forgatókönyvén dolgozott. A sorozat executive producerei többek között Simon Heath és Jake Lushington. A forgatás helyszíne Skócia volt.

A Vigil a BBC után kizárólag a Peacock műsorára kerül majd. A hatvan perces epizódokból álló sorozat első része december 23-án tekinthető majd meg, addig is az új előzetesből elkaphatjuk a sorozat hangulatát.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!