Hírek

Vígjátékban játszik együtt Chloe Sevigny és Salma Hayek

salma-hayekChloe Sevigny, Salma Hayek és Jay Duplass is csatlakozott Miguel Arteta új vígjátéka, a Beatriz At Dinner szereplőgárdájához.

A történet főszereplője egy természetgyógyász (Hayek), aki kellemetlen helyzetben találja magát, amikor autója lerobban az egyik vagyonos ügyfele házánál, ezért kénytelen csatlakozni a kezdődő ünnepi vacsorához – írta a deadline.com filmes hírportál.

Sevigny és Duplass mellett John Lithgow, Nina Arianda és Connie Britton is feltűnik a moziban. A független filmet Miguel Arteta rendezi (Lázongó ifjúság, Jóravaló feleség), a forgatókönyvet Mike White jegyzi (Rocksuli).

A Golden Globe-díjas Sevigny jelenleg a Netflix saját sorozatában, a Bloodline-ban játszik. A színésznő nemrég debütált rendezőként: Kitty című rövidfilmje, amely egy kislányról szól, aki cica szeretne lenni, a kritikusok tetszését elnyerve mutatkozott be az idei cannes-i filmfesztiválon.

Hayek jelenleg a Drunk Parents című komédián dolgozik Alec Baldwin partnereként, feltűnik Ken Marino How to Be a Latin Lover című vígjátékában, és Ryan Reynolds, valamint Samuel L Jackson partnere lesz a The Hitman’s Bodyguard című akciófilmben.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés