Hírek

Matthew McConaughey tagadja, hogy meztelen lenne a Vihar előttben

Itthon január 31-én lesz a premierje a Vihar előttnek (Serenity), amiről már most sokan beszélnek, leginkább a furcsa történet miatt. 

Ám sokakat mégis az érdekel a leginkább, hogy Matthew McConaughey meztelen volt-e a forgatás alatt – olvastuk a CinemaBlend oldalán.

Már most téma, hogy csavaros a film története, amelyben Matthew McConaughey és Anne Hathaway megint együtt áll a kamerák elé. Ha ez még kevés lenne hírverésnek, mások arról beszélnek, hogy a Vihar előttben Matthew McConaughey-t teljesen meztelenül láthatjuk. Vagy olyan, mintha ha teljesen meztelen lenne, ami éppenséggel nem ugyanaz.

A színész maga azt nyilatkozta, hogy nem emlékszik sem arra, hogy ilyen történt volna, vagy éppen bármikor is egyetértett volna efféle jelenettel. Az tény, hogy az egyik jelenetben a sziklákról egyenesen a tengerbe ugrik – a forgatókönyv szerint meztelenül – ám Matthew McConaughey mindenkit biztosított róla, hogy volt rajta testszínű alsó, meg különben is, ki vállalkozna ilyen ugrásra tök meztelenül.

 

 

Filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com