Hírek

Viktoriánus nők szupererővel – The Nevers előzetes

The-Nevers-Laura-Donnelly-Ann-Skelly

Megérkezett az HBO új, The Nevers című sorozatának előzetese. A steampunk szuperhőstörténet áprilisban indul.

Steampunk elemekkel, de elsősorban szuperhősfantasyra jellemző emberfeletti képességekkel teli sorozat érkezik az HBO Go-ra tavasszal! A The Nevers hat epizódjára még áprilisig várni kell, de az első angol nyelvű előzetest már láthatjuk.

A The Nevers Viktória királynő uralkodásának utolsó éveiben játszódik Londonban, ahol sorban bukkannak fel az „Érintettek”.

Olyan emberekről – többségében nőkről – van szó, akik hirtelen furcsa képességekre tesznek szert, melyek olykor elbűvölők, olykor kifejezetten nyugtalanítók. Közéjük tartozik Amalia True (Laura Donnelly), egy titokzatos, gyors öklű özvegy és Penance Adair (Ann Skelly), egy zseniális fiatal feltaláló is. Ők állnak a képességekkel rendelkező, de mellőzött csoport élére, helyet követelnek az Érintetteknek és szembeszállnak azokkal… Nos, tulajdonképpen mindenkivel szembe kell szállniuk ahhoz, hogy kiállhassanak a történelem partvonalra szorított szereplőiért.

Az előzetes alapján egy girl powerre építő ütős akciósorozatra számítunk, ráadásul szuperhősökkel. Pontosabban tűzforgatásra, fagyasztásra, vízen járásra képes emberekről van szó, akik közül néhányan tényleg hősként viselkednek.

Laura Donnelly korábban a Britannia című sorozatban, illetve a Tolkien című filmben láthattuk, ahol Mabel Tolkient alakította. Ann Skelly leginkább a Vikingek sorozatból lehet ismerős, ahol Ethelfledet játszotta.

A két főszereplő mellett látható lesz Olivia Williams, James Norton, Tom Riley és Rochelle Neil is. A The Nevers alkotója és executive producere Philippa Goslett, további executive producerei Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie és Jane Espenson.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com