Hírek

Villámcsapás szuperhős újratöltve – exkluzív ízelítő a Shazam! Fury of the Gods-ból

A bemutatott behind-the-scenes ízelítő megismertet bennünket a Shazam! Fury of the Gods főgonoszaival és a rengeteg tartalommal, ami miatt érdemes várni a folytatást.

Szombaton a második DC FanDome sok új izgalmas tartalommal szolgált a DC képregényfilmjei iránt rajongók számára. Patty Jenkins megerősítette, készül a Wonder Woman 3 Gal Gadottal és exkluzív ízelítőt kaptunk az Aquaman 2 forgatásáról. Mi is megírtuk: Dwayne Johnson bemutatkozott Black Adamként az azonos című film első előzetesében és sokat sejtető The Flash ízelítő jött. A legnagyobb dobás pedig, hogy grandiózus trailer érkezett Robert Pattinson Batman filmjéhez. Mindezek mellett

a Shazam! Fury of the Gods is megkapta a saját pár percét: exkluzív behind-the-scenes ízelítőt kaptunk a fiúból lett szuperhős második kalandjához.

Segítség, Superman lettem! – Shazam!

A Shazam! Fury of the Gods, vagyis Az istenek haragja ízelítő Zachary Levi kommentárjával indul, majd betekinthetünk a film készültébe. „Mindannyian létrehoztunk valami fontosat az első filmben és a folytatásban ezt fogjuk kibontani” – mondta a Shazamot játszó színész.

A rövid ízelítő talán legizgalmasabb pontja, mikor Helen Mirren és Lucy Liu megjelenik, mint Hespera és Kalypso.

A görög mitológiából kölcsönzött karakterek a történet fő ellenségei, vagyis a címbéli istenek.

„Vannak mitológiai lényeink: minotauruszok, hárpiák és sárkányok” – ezt már a film producere, Peter Safran mondja és az említett szörnyek modelleit meg is mutatják nekünk. A Shazam! folytatásában rengeteg új helyszínt is bejárnak a hősök. A Philadelphiától távol eső Athén, de az Örökkévalóság könyvtára és az Istenek birodalma is a film helyszíne lesz.

A Shazam! folytatása a tervek szerint 2023-ban érkezik a mozikba.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.