Hírek

Vilmányi Benett ebben a filmben rappelő pásztort játszik – Larry előzetes

Larry-Vilmányi-Benett

Vilmányi Benett dadogással küzdő rappelő juhpásztort alakít a Larry című filmben, amihez már egy teasert is közétettek.

Hangulatos teaser előzetest kapott a Vilmányi Benett (Guerilla, Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre) főszereplésével készült Larry című film. A színész – aki az utóbbi hetekben a Junior Prima díj visszautasításával került a hírek középpontjába – egy borsodi fiút alakít, aki dadogása ellenére rappelni kezd.

A Larry Bernáth Szilárd bemutatkozó rendezése, a főszereplői pedig Vilmányi Benett és Thuróczy Szabolcs.

A teaserből nehéz lenne összerakni a cselekményt, de a szinopszis egy szociálisan érzékeny filmet sejtet. A juhpásztorként tengődő, 21 éves Ádám (Vilmányi) magának való vidéki fiú, aki szégyelli dadogását. Feszült, mégis meghitt hidegségben él egykor erőszakos, mára a vallásban menedéket lelt és megszelídült édesapjával (Thuróczy). Ádám egészen addig nem találja a helyét, amíg rá nem ébred, hogy a rapzene segítségével kifejezheti magát, és szembe nézhet a tehetetlenségből fakadó frusztrációival. A fiú felveszi a Larry művésznevet és explicit, dühtől fűtött szövegeire felfigyelnek a helyi fiatalok, majd a neten váratlan mértékű népszerűségre tesz szert. Egy országos tehetségkutató lehet számára a kitörési lehetőség, ám ehhez előbb a kezébe kell vennie a saját élete feletti irányítást.

A forgatókönyvet a rendező Bernáth Szilárd jegyzi, a filmet pedig Hartung Dávid fényképezte. A főszereplők mellett Szandtner Anna és Onofer László „CsalaDo” is szerepelnek a filmben.

A Larry a Mozinet forgalmazásában december 1-én kerül a mozikba.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com