Hírek

Vin Diesel újból utalgat a Riddick negyedik részére

Talán már közeleg a megvalósulása az éveken át pletykálgatott projektnek: Vin Diesel egy Instagram-posztban nyilvánított köszönetet és nem felejtette el közben a Riddick hashtaget használni.


Hirdetés

„Nagyszerű meeting volt a mai, köszönet a csapatnak – tudja, akire gondolok! Elég annyit mondani, hogy a Furia talán hamarabb itt lesz, mint hinnéd!” – ez áll Vin Diesel posztjában, amelyen egy félmeztelen képet is mutat, ahol Riddickként feszít. A rajongóknak persze már ez a morzsa is elég ahhoz, hogy vadul izgalomba jöjjenek egy esetleges negyedik film kapcsán.

Vin Diesel Posts An Exciting Tease For Riddick Fans

Hiszen Richard B. Riddick, a sötétben is látó gyilkos története 2000-ben kezdődött a Pitch Black: 22 évente sötétség című filmmel. David Twohy rendezővel később két folytatást is készítettek a közönségkedvenc karakterhez:

A sötétség krónikája, valamint a 2013-as Riddick azonban nem hoztak igazi anyagi hasznot.

A remény hal meg utoljára: a Furia nevű projekt már 2015 óta kering a levegőben, és talán itt az ideje, hogy elkészüljön. Vin Diesel amúgy is híres arról az utóbbi években, hogy minden franchise-át a végletekig tolja. A Halálos iramban már a 10. és 11. részére készül, a xXx-hez pedig több mint 10 év után tért vissza. Az utóbbi években azonban önálló projektjei (mint pl. a Bloodshot vagy Az utolsó boszorkányvadász) rendre bebuknak. A Riddicket még fenntarthatja a vízen a kis közösség, akik kultiválják.

Az meg már csak hab a tortán, hogy Twohy és Diesel a negyedik mozifilm mellett egy tévésorozatot is tervez Merc City néven. A projektről azonban egyelőre nincsenek fix információk.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés