Hírek

Vince Vaughn is csatlakozott Mel Gibson II. világháborús filmjéhez

vincevaughnÚgy tűnik, Mel Gibson lekerült Hollywood tiltólistájáról, ő rendezi ugyanis a Hacksaw Ridge című II. világháborús filmet. A korábban bejelentett színészekhez, azaz Andrew Garfieldhez és Sam Wothinghtonhöz most csatlakozott Vince Vaughn is.

A film Desmond Doss (Andrew Garfield) tizedes igaz történetét mutatja be, aki a katonai szolgálatot lelkiismereti okokból megtagadók közül az elsőként kapta meg a Becsületérmet, miután 75 ember életét mentette meg az okinavai ütközet során – írja a worstpreviews.com.

Vaughn Howell őrmestert alakítja majd, egy olyan kiképzőtisztet, aki fizikai és mentális teljesítőképességük határaiig hajszolja az embereit azért, hogy életben tarthassa őket. Amikor Doss visszautasítja, hogy megöljön egy ellenséges katonát, alapjaiban rengeti meg Howell háborúról szerzett tudását.

A film előreláthatóan 2017-ben kerül a mozikba.

Rókus Ákos

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés