Hírek

Vincent D’Onofrio westernfilmje – The Kid előzetes

Vincent D’Onofrio a Billy, a kölyök legendájával tér vissza. A főszerepben Chris Pratt és Ethan Hawke – olvastuk a Collideren.

Billy, a kölyök (Henry McCarty, de sok álnevet is használt) egy hírhedt amerikai törvényen kívüli volt, a Vadnyugat egyik leghírhedtebb pisztolyhőse. Élete számos alkotót megihletett, több mint 10 regény és 16 film dolgozta fel élettörténetét. A legkorábbi film az 1930-as Billy the Kid volt King Vidor rendezésében.

Vincent D’Onofrio filmjében Dane DeHaan alakítja Billyt, Ethan Hawke pedig Pat Garrettet, aki Billy egykori társa volt, majd megyei seriffként elfogója lett.

A The Kid története egy fiatal fiúról szól, aki a nővérét próbálja megmenteni a gonosz nagybácsitól, amikor találkozik egy törvényen kívülivel. Ekkor döntenie kell, hogy milyen irányba halad tovább.

A The Kid bemutatója 2019 márciusában várható.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..