Hírek

Vissza a gyökerekhez – Tomb Raider előzetes

A Tomb Raider reboot tökéletesen visszahozza a legendás számítógépes játék hangulatát. Alicia Vikander pedig akcióhősként is megállja a helyét!

Megérkezett az újragondolt Tomb Raider előzetese, amelyben – Angelina Jolie után – az Oscar-díjas Alicia Vikander bújik bele a brit kalandornő, Lara Croft bőrébe. Az új film eredettörténet lesz, a 21 éves, független és merész Lara kalandjait követjük. Lara nem akarja átvenni édesapja cégbirodalmát, és természetesen abba sem akar belenyugodni, hogy apja meghalt.  Inkább beleveti magát az ismeretlenbe, hogy felderítse a férfi misztikus eltűnésének körülményeit. A filmben Vikander mellett feltűnik Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu és Kristin Scott Thomas is.

Az első kockák alapján az új Tomb Raider szorosan kötődik az eredetijéhez: a mozdulatok, verekedések, beállítások és az egész hangulat a 21 éves számítógépes játékot idézi. A filmet a norvég Roar Uthaug (Menekülés, Bolgen) rendezi, és 2018 márciusában mutatják be.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com