Hírek

Visszatér a flúgos nyomozó – Monk utolsó esete előzetes

MR. MONK'S LAST CASE: A MONK MOVIE -- Pictured: Tony Shalhoub as Adrian Monk -- (Photo by: Steve Wilkie/PEACOCK)

14 éve, hogy a magyar tévénézők által oly’ kedvelt Flúgos Nyomozó története lezárult. Mármint előttünk, az élet ugyanis Monk számára sem állt meg – legalábbis ezt az érzetet kelti a most megjelent előzetes.

A decemberben érkező film, amelynek teljes címe Monk utolsó esete: A Monk-film előzetese alapján a Tony Shalhoub alakította nyomozó a nevelt lányával, Molly-val (Caitlin McGee) karöltve igyekszik megoldani egy olyan bűnesetet, amelyben mindketten érintettek. Az áldozat ugyanis nem más, mint Molly vőlegénye, aki egy balul sikerült kötélugrás áldozata lett,

a lány viszont biztos benne, hogy itt balesetről szó sincs

– írja a The Hollywood Reporter.

Ezzel párhuzamosan az előzetes (és így feltehetően a film is) komoly hangsúlyt fektet arra, hogy miképp viselte a Covid-helyzetet a kórokozóktól rettegő, hipochander Monk.

Spoiler: rosszul.

Shalboub mellett Ted Levine (Stottlemeyer kapitány), Jason Gray-Stanford (Randy), Traylor Howard (Natalie), Melora Hardin (Trudy) és Hector Elizando (Bell doktor) is visszatérnek az eredeti színészgárda tagjai közül. A sorozathoz hasonlóan a rendezésért ismét Randy Zisk, a forgatókönyvért pedig Andy Breckman feleltek, így jó esély van arra, hogy ez az utolsó kör szintén a már bevált recept alapján készült.

Aki nem szeretné decemberig (újra) végignézni a sorozat mind a 125 részét, mert mondjuk még nem bolondult meg teljesen nincs rá kedve/ideje, azoknak a sorozat készítői összeállítottak egy 10 részes gyorstalpalót.

A Monk utolsó esete: A Monk-film december 8-án kerül bemutatásra, de a mivel a sorozat itthon a SkyShowtime kínálatában érhető el, ezért esélyes, hogy a film is végül ott fog landolni.

Gerdesits Pál

Gerdesits Pál 2021-ben szerzett mesterdiplomát az ELTE filmtudomány szakán, jelenleg az ELTE esztétika doktori programjának PhD hallgatója. Elkötelezett szürrealista, Werner Herzog és Jeffrey Lebowski lelkes követője. Állítólag ügyesen gitározik.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!