Hírek

Visszatér a Gossip Girl: így néznek ki az új szereplők

Rebootot kap a legendás Gossip Girl (A pletykafészek) sorozat, teljesen új szereplőgárdával. Itt egy kis betekintő, kik lesznek Blake Lively és Penn Badgley utódai!

Már 2019-ben sejthettük, hogy folytatódik a sokak által szeretett Gossip Girl sorozat, de most bebizonyosodott, hogy ez nem holmi pletyka. Az HBO veszi át a produkciót a CW-től, ami így az HBO Maxon lesz elérhető, írja a Collider. Bár premierdátumról még nem tudni pontosat, az már tuti, hogy Kristen Bell visszatér mint pletykafészek narrátor. Eddig Bell az egyetlen megerősített eredeti csapattag, akit viszontláthatunk, de közben az új szereplőgárda már be is mutatkozott.

Szám szerint kilenc új karaktert köszönthetünk a Gossip Girl 2.0-ban, akik a reboot hivatalos Instagram oldalán debütáltak.

Legtöbbjük még ismeretlen, karrierjük kezdetén álló színész, de van köztük pár arc, akit ismerhetünk máshonnan. Ilyen például Tavi Gevinson, a divatblogger, illetve Thomas Doherty és Emily Alyn Lind, akik gyerekszínészként kezdték pályafutásukat. A folytonosságot az első, hat évadon át futó sorozat és a reboot között az eredeti producerek jelentik, akik remélhetőleg ott folytatják a sztorit, ahol 8 éve abbahagyták.

Egyelőre a Gossip Girl Instagram oldala az egyetlen biztos forrás, ahová már több képet posztoltak. Az egyiken az ikonikus Metropolitan Múzeum lépcsőin látjuk a bandát, de több színfalak mögötti felvétel is készült. Az egyéni képeken az új karakterek neve mellett egy jelző is olvasható, ami elárul egy keveset a személyiségükről és a várható szerepükről. Ilyen például a „Hatalom”, „Szabadság”, „Stílus” és az „Ambíció”. Kérdés, mennyire tudnak az új srácok megfelelni a rajongók magas elvárásainak, akik legszívesebben az eredeti szereplőgárdát látnák viszont a képernyőn.

Az új Gossip Girl sorozat 2021-ben érkezik majd az HBO Maxra. Addig is, XOXO.

Takács Janka

Takács Janka

Janka jelenleg elsőéves hallgató a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya