Hírek

Visszatér a képernyőre a 24 című sorozat 2014-ben

Jack-Season-6-jack-bauer-21941578-1950-1300Négy év után ismét Jack Bauert alakítja Kiefer Sutherland: a 24 című Emmy-díjas tévésorozat 2014 májusában tér vissza a képernyőre.

A Fox produkciós stúdió 12 új epizódot forgat a népszerű szériából. A sorozat a 24: Live Another Day címet kapta – közölte hétfőn a The Daily Telegraph online kiadása.

Az egyórás epizódok a szokás szerint valós időben játszódnak. Ezúttal azonban néhány órát átugranak majd, hogy a teljes sorozat végül 24 óra történéseit fedje le.

A 24 című sorozat nyolc évadon át, 2001 és 2010 között futott. Sutherland a terrorelhárítás ügynökét, Jack Bauert alakította a széria 192 epizódjában. Játékáért a 46 esztendős brit-kanadai színész két Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot kapott.

Egy nagyjátékfilm tervei is felmerültek a tévésorozat leállítása után, ám a 20th Century Fox stúdió tavaly márciusban befagyasztotta a projektet.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya