Hírek

Visszatér az új Star Wars-trilógia sztárja

Több évnyi televíziózást követően ismét a nagyvászonra vándorol a Star Wars univerzuma. A Lucasfilm három új filmet jelentett be: egyikben visszatér a legutóbbi trilógia főszereplője is.

Újabb mozisikerekben reménykedik a Lucasfilm, noha a Star Wars franchise legutóbbi trilógiája jócskán megosztotta mind a szakmát, mind a közönséget. A népszerű sorozatok után azonban úgy tűnik, ismét nekifutnak a nagyvászonos álomnak.

Három új Star Wars-film is érkezik; a rendezők már meg is vannak! Sőt, az egyik film főszereplője az új trilógia Rey Skywalkere lesz.

Bizony-bizony, Daisy Ridley visszatér a csillagok közé. Az egyelőre cím nélkül futó alkotás 15 évvel azután veszi majd fel a fonalat, ahol azt a 2019 decemberében bemutatott Star Wars: Skywalker kora elengedi. Rey karakterét immáron Jedi mesterként látjuk majd viszont, aki egy teljesen új Jedi rend kiépítésén dolgozik.

A projektet a Ms. Marvelt is elhozó Sharmeen Obaid-Chinoy rendezi majd, míg a forgatókönyvet a Peaky Blindersért is felelős Steven Knight szolgáltatja. Noha további információk még nem kerültek napvilágra, egyelőre 2027-re várható Rey és Ridley visszatérése.

És noha a további kettő új filmről még nem tudni szinte semmit, az megvan, hogy kik foglalják majd el a rendezői széket. Az egyik alkotást James Mangold (Logan – Farkas, Az aszfalt királyai), a másikat pedig Dave Filoni készíti el. Utóbbi számos korábbi Star Wars-produkcióból vette már ki a részét: rendezőként és producerként is dolgozott A Mandalórin, a Boba Fett könyvén és a Star Wars: A klónok háborúja című közönségkedvenc animációs sorozaton is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com