Hírek

Visszatér Joey Tribbiani

Joey TribbianiSterling Archer újra támad a Comedy Centralon! A laza titkosügynök most visszatér a tőle megszokott bénázásokkal, James Bondot túlszárnyaló csajozásokkal, ivásokkal és kemény beszólásokkal. Az Emmy-díjra is jelölt Archer az egyik legbetegebb animációs sorozat, amit az emberi elme valaha alkotott és a harmadik évadban szabadul el igazán a pokol!


Archer fordított kémtörténetének még bőven van hova kifutnia, most érkeznek a legelképesztőbb küldetések! Az új évadban Archer a felesége halála után nem tud mit kezdeni magával, ezért egy szigetre költözik. Gondtalan piázgatásába és idilli tengeri medve életvitelbe egy kalózbanda rondít bele, de Burt Reynolds is csatlakozik majd az elmeroggyant történethez..

Ezt mindenki megnézheti magának november 26–tól, a Comedy Central műsorán.

Visszatér a nőcsábász Joey Tribbiani is. A Jóbarátok légköréből kiszakadva, a hollywoodi jóléti életvitelhez alkalmazkodva Joey (Matt LeBlanc) továbbra is falja a nőket. Hogy közelebb kerül-e szomszédnőjéhez, vagy inkább megmarad a könnyű nőcskéknél és az egyéjszakás kalandoknál, azt a sorozat második szezonjából megtudhatjuk, november esténként, a Comedy Central műsorán.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com