Hírek

Visszatér mindenki kedvenc Télapuja

Ígéretes minisorozat készül a Disney+ égisze alatt: kisképernyőre vándorol a Télapu az eredeti főszereplővel. Azaz Tim Allen ismét a Mikulás bőrébe bújik.

Jó hír a karácsonyi filmekért rajongóknak: az egyik legismertebb Télapós film, a Télapu számos játékfilmes folytatás után most saját sorozatot kap. A Collider híre alapján a Disney kelti majd ismét életre Scott Calvint és az ő Mikulását.

A Télaput megformáló Tim Allen pedig szintén visszatér a produkcióban.

A sorozat története szerint a 65 éves Télapó ráébred, hogy nem maradhat ő a Mikulás örökre, ezért elhatározza, hogy megtalálja méltó utódját. Azért is, mert egyre jobban azt érzi, itt az ideje több időt töltenie a családdal, esetleg az Északi Sarkon kívül is.

A minisorozatért Jack Burditt felel majd, aki számos nagy sikerű sorozaton dolgozott már korábban. A stúdió, a Modern család és a The Mindy Project executive produceri és írói szerepeiből is kivette a részét. Tim Allennel pedig szintén nem először működik közre Burditt. Az Apa csak egy van című vígjátéksorozat 10 éven át futott és tavaly ért véget: ebben is Allen volt a főszereplő.

És hogy mikor is érkezik a Télapu sorozat? Arról sajnos pontos információk egyelőre nincsenek. Mivel azonban a forgatási munkálatokat már márciusban el tervezik kezdeni, minden esély megvan rá, hogy 2022 karácsonyára újfent képernyőre kerüljön a piros kabátos Tim Allen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!