Hírek

Visszatérhet a kisképernyőre a Baywatch?

A tavalyi szélesvásznú feldolgozás után úgy tűnik, a ’90-es évek kultikus sorozata, a Baywatch visszatérhet a kisképernyőre is.

A TvSeriesFinale-tól úgy értesültünk, hogy a FremantleMedia nemcsak digitálisan felújítja a kultikus szériát, de új produkciót is fejleszt a Baywatchból. A ’90-es évek kultikus szériája egy csapat életmentő izgalmas kalandjait követte nyomon a kaliforniai partokon. A tizenegy évadot megélt Baywatch főbb szerepeiben David Hasselhoff, Pamela Anderson, Alexandra Paul, Nicole Eggert, Jeremy Jackson és Yasmine Bleeth volt látható.

Az óriási sikerre való tekintettel csak idő kérdése volt, hogy az életmentős sztori mikor hódítja meg a mozikat is – erre végül tavaly került sor, amikor Seth Gordon készített az eredeti nyersanyagnál jóval humorosabbra hangolt nagyjátékfilmet azonos címmel. A főbb szerepekben Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera és Jon Bass mókáztak.

A FremantleMedia Internationalt vezető Bob McCourt azt nyilatkozta, hogy a film vegyes fogadtatása miatt, közel sem biztos, hogy elkészül a reboot: „Azt hittük, hogy a film önmagában elegendő indokot szolgáltat a sorozat rebootolásához, de vegyes fogadtatása miatt ez nem fog megtörténni rögtön. Ha az eredeti sorozat felújított változatát széles körben megvásárolják és új közönséghez tud eljutni, akkor az már jelentheti azt, hogy az új sorozat sikeres lehet.”

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.