Hírek

Visszatérhet egy meghalt szereplő a The Walking Deadbe?

Miután a kilencedik évadban két kulcsszereplőt is veszít a The Walking Dead, a készítők úgy döntöttek, visszahoznak egy korábbi kedvencet – olvastuk TV Fanaticon.

Úgy tűnik, nem megerősített hírek szerint a szerencsés ezúttal Jon Bernthal, Shane Walsh alakítója lesz. A totálisan halott Shane Walsh. Na hogy is van ez? Persze nem feltámadásra, sokkal inkább flashbackekre kell gondolni. Az már biztos, hogy a show legfontosabb szereplője, Andrew Lincoln hat rész után elhagyja a szériát

feltehetően Shane Walsh visszatérésének Rick távozásához lesz köze.

A másik veszteség Lauren Cohen személyében éri a sorozatot, a színésznő a ABC Whiskey Cavalier című új drámájához csatlakozik. Szóval úgy tűnik, nagy változások jönnek. Az új évad még nem kapott premierdátumot, de rendszerint októberben szokott érkezni, miután a San Diegó-i Comic Conon vezeti fel magát.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..