Hírek

Visszatérhetünk a Pandora bolygóra – Avatar: A víz útja előzetes

Több mint egy évtized után James Cameron visszarepít minket a Pandora bolygóra. Idén decemberben újra hatalmas látványmozit élvezhetünk. Addig is itt a várva várt előzetes!

A Pandora bolygó csodálatos világának vizualitása 2009-ben nagyot szólt, s James Cameron világa a minden idők legnagyobb bevételét hozó film címet is megszerezte magának. A folytatás igazából csak a kezdet, ugyanis négy filmet várhatunk majd, mind ezen a bolygón játszódik, ebben a hangsúlyosan környezetbarát univerzumban, ahol bálna és ember, dehogy ember, hanem na’vi (!) kéz a kézben úszik a tündöklő kék tengerben. És bizony a na’vik saját mitológiával rendelkeznek, amelyet James Cameron semmi pénzt nem sajnálva idén decemberben elég fog tárni a szélesvásznon.

Az előzetesben viszontláthatjuk Jake Sully-t (Sam Worthington) és Neytiri-t (Zoe Saldana) tizennégy évvel az első film eseményei után. Annak idején Jake úgy döntött, hogy örökre egy kék földönkívüli testében marad, vagyis na’viként éli tovább az életét. Jake és Neytiri boldogan élik mindennapjaikat, szülővé válnak, de az idill a Pandora bolygón nem tart sokáig. Az emberek visszatérnek!

Annak idején az Avatar igazi úttörő volt a 3D és a CGI terén, amit nehéz lesz überelni, de az biztos, hogy most is egy szuperprodukcióról van szó.

A folytatásban visszatér Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder és Matt Gerald is. Ami igazán meglepő, Sigourney Weaver is visszatér, persze más szerepben. Az új szereplői között láthatjuk Kate Winslet-et, Cliff Curtis-t, Edie Falco-t, Brendan Cowell-t és Michelle Yeoh-t.

Az Avatar: A víz útja magyarországi premierje 2022. december 15-én lesz. A másik három folytatás kétévente, 2024-ben, 2026-ban és 2028-ban kerül majd a mozikba.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com