Hírek

Visszatérnek az eredeti helyszínelők – CSI: Vegas előzetes

Gil Grissom és Sara Sidle vezényletével visszatérnek az eredeti helyszínelők. A CSI: Vegas több jól ismert arcot is felvonultat majd a fordulatosnak ígérkező új sorozatban. Nézz bele az előzetesekbe!

A sok reboot, remake és revival mellett nem meglepő, hogy a nyomozós-laboros sorozat-zsáner egyik legfontosabb darabja, a CSI: A helyszínelők is újra terítékre került. A Jerry Bruckheimer executive produceri kezei körül kikerülő alkotás 15 év után 2015-ben búcsúzott el a közönségtől. De most már tudjuk, hogy nem örökre.

A CSI: Vegas ugyanis visszahozza a régi csapat néhány oszlopos tagját, valamint friss arcokkal is készül.

A Grissomot alakító William Petersen, a Sarat megformáló Jorja Fox és a Jim Brasst elhozó Paul Guilfoyle vezetik a szereplőgárdát, noha utóbbi állítólag csak néhány epizód erejéig tér majd vissza. Mellettük ismét láthatjuk majd Wallace Langhamet is, mint David Hodges.

Ők egészülnek ki Paula Newsome, Matt Luria, Mandeep Dhillon, Wallace Langham, Jamie McShane és Mel Rodriguez csapatával.

A történet szerint a labort korrupcióval vádolják, amely automatikusan magával vonhatja azt is, hogy minden korábbi nyomozás eredményét megkérdőjelezhessék. Legrosszabb esetben ez a labor segítségével lecsukott bűnözők százainak kiszabadulását eredményezheti. Nem csoda hát, hogy ekkora krízisben a legjobbakhoz fordulnak az illetékesek. Akkor is, ha azok már felhagytak a szakmával.

A projekt egyébként jó ideje tervben van már, sőt az új sorozatot tavaly szerették volna bemutatni, stílusosan a 20. évforduló alkalmából, de a járvány közbeszólt. Az eredeti premiert végül eltolták 2021 őszére.

A sorozat korábban is kapott már egy teasert, amely szintén szépen körbejárja a központi szálat. Itt még hangsúlyosabban láthatjuk az egész alkotás alapjául szolgáló konfliktust, azaz, hogy az ismert csapat több évtizedes munkája mehet a levesbe.

A CSI: Vegas október 6-án startol el a CBS jóvoltából, de a Paramount+ kínálatában is elérhető lesz majd.

Persze nem A helyszínelők az egyetlen mostanában újraélesztett sorozat. Hamarosan remélhetőleg méltó lezárást kap a Dexter is, folytatódik a Szex és New York, az új Gossip Girl pedig már az első évad felénél jár.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés