Hírek

Visszatérni művelődni Amerika – Borat 2 előzetes

Sacha Baron Cohen 14 év után leforgatta a Borat folytatását, ami október 23-án kerül a nagyérdemű elé. Íme az előzetes.

Pár napja megírtuk, hogy végre fény derült a várva várt Borat-folytatás premierdátumára. Már régóta rebesgették, hogy készülőben a második rész, és Sacha Baron Cohen maskarás performanszai különböző nyilvános eseményeken csak erősítették a pletykákat. A napokban kiderült, hogy a titokban leforgatott botrányfilm már debütálásra készen áll, s október 23-án válik elérhetővé az Amazon Prime videón.

Az előzetes szerint Borat már igazi sztárként tér vissza Amerikába, ahol az emberek rendre felismerik az utcán.

Magával hozza lányát (Irina Nowak) is, akit férjhez készül adni valami fontos amcsi vezetőhöz. Közben beüt a koronavírus, Borat pedig nagy örömére pár déli redneck társaságában karanténozhat. A film többek között reflektál a mostani amerikai politikai helyzetre, erre példa a jelenet, amiben Cohen Trump jelmezben megzavarja Mike Pence alelnök beszédét.

S hogy mi a folytatás teljes címe? Cohenék nem hazudtolták meg önmagukat: Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan. Mi legalább annyira várjuk a cím magyar fordítását, mint magát a filmet.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com