Hírek

Vitathatatlan a Coming out sikere – a film 1 hónap alatt elérte a 100.000 nézőt!

Coming out

Coming outMost már bizonyos, hogy a Coming out alkotói örülhetnek – hosszú idő után újra egy magyar sikerfilm a hazai mozikban! Orosz Dénes romantikus vígjátéka december 5. óta látható, és már az első hétvégén beváltotta a hozzá fűzött reményeket. 

A  Csányi Sándor, Tompos Kátya, Karalyos Gábor főszereplésével készült vígjáték 56 moziban indult országszerte. A bemutatót követő első hétvégén rekord számú, a premier előtti vetítésekkel együtt közel 24.000 nézőt vonzott, december 15-ig pedig több mint ötvenezren nézték meg országszerte a multiplexekben és az artmozikban.

A nézettségi adatok alapján bátran kijelenthető, hogy a Coming out népszerűsége az ünnepek alatt is töretlen maradt sőt, a film tovább hasít. A bemutató óta eltelt egy hónapban százezren voltak rá kíváncsiak, amit hollywoodi sztárprodukciók is egyre ritkábban érnek el hazánkban, de magyar alkotás esetében ilyenre évek óta nem volt példa.

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült és Kálomista Gábor sikerfilm-producer nevéhez fűződő mozi megállíthatatlannak látszik, sikerét magyar filmnek ismét nehéz lesz túlszárnyalnia. A Coming out a Megafilm gyártásában készült, hazai forgalmazója a Hungaricom.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com