Hírek

Vrmm-vrmm harmadszor – Itt a Verdák 3. előzetes!

Kijött a Verdák harmadik részének előzetese! Ebben Villám McQueen autóbalesetet szenved, mégis a legaranyosabbak a tehénként viselkedő traktorok voltak.

Szegény Villám öregszik, már ő sem a régi. Egyszer láthatólag fel kell hagynia a versenyzéssel, és ezzel csak itt, a harmadik részben szembesül – egészségügyi okokból egyszer vissza kell vonulnia. Tegyük hozzá, nem öregszik látványosan…

A rendező Brian Fee lesz, aki ebben a szerepben először próbálja ki magát. Tapasztalata azért van, csaknem két évtizede dolgozik a Disney-nél és a Pixarnál, a Verdák 2. és a Wall-E animációinál ő volt a művészeti vezető. Az előzetes alapján pedig a karakterekre fog fókuszálni, ami sosem árt.

Azt mondjuk senki nem fogja tudni megmagyarázni, hogy miért kell a Pixar-filmek közül legkevésbé minőséginek tartott Verdákból egy harmadik rész. Tegyük hozzá, az unokaöcsém, aki nem olvassa a Rottentomatoest, meg úgy kritikákat általánosságban, sőt még a Filmtekercset se, ő például imádja Villám McQueent. Kérdés, hogy mennyire fogja érdekelni kedvenc főhősének nyugdíjazási kérdése.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com