Hírek

Wahl Street címen érkezik a Mark Wahlberg dokusorozat

Egy nyolc részes sorozat keretein belül minden néző betekinthet Mark Wahlberg mindennapjaiba. Jön a Wahl Street című dokusorozat az HBO jóvoltából – írja a Collider.

Épp, hogy kijött Netflixre a Mark Wahlberg főszereplésével készült akciófilm, a Spenser az igazság nyomában, máris új híreket kaptunk a színészről. Az HBO Max égisze alatt készül el egy minisorozat, amely Wahlberg életét mutatja majd be, ahogy a sztár dolgozik, futtatja a különböző cégeit és úgy általában belelátunk majd, milyen is ő valójában a privát életben.

A stílusosan Wahl Street címen futó dokumentumfilm-sorozat azonban csavar egyet a megszokott formulán, és egy kis reality vonalat is belevisz. Ugyanis állítólag nem csak Wahlberg filmvásznas életébe pillanthatunk bele, hanem a dolgos mindennapokba is, amelyekben a tévés és produkciós cégeit, valamint egy Chevrolet autós boltot is vezet. Ehhez szorosan kapcsolódva pedig a sorozatban még arra is kitérnek majd, hogy fiatal vállalkozók ötleteit bírálja és segítse a színész.

Azaz amolyan The Apprentice, Shark Tank vagy Dragons’ Den típusú oldala is lesz az alkotásnak. A forgatás hivatalosan idén decemberben indul, premierdátumot egyelőre nem tudni.

A Wahl Street persze csak egy a számos projektből, amely a közeljövőben elénk kerül Wahlberggel a főszerepben. Koronavírustól függően idén valamikor érkezik egy animált Scooby-Doo film, amelyben Kék Sólyomnak adja a hangját, az Infinite című sci-fiben megálmodja egy előző élet darabkáit, míg a Good Joe Bell életrajzi drámában egy apát alakít, aki átsétálja Amerikát. Továbbá Tom Holland oldalán szerepel az Uncharted számítógépes játék filmváltozatában, illetve újraéleszti a The Six Billion Dollar Man című 70-es évekbeli sci-fi sorozatot is. Utóbbi két film azonban valószínűleg csak 2021-re kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.