Hírek

Waititi az őrület határán: űrcápák lesznek a Thor 4-ben

Az új-zélandi rendező olyan részleteket árult el az előkészületi szakaszban lévő Thor filmről, amire nem számítottunk.

Az Oscar-díjas rendező, Taika Waititi egy Instagram videóban beszélt a készülő Thor: Love and Thunder című Marvel moziról. Az új-zélandi rendező a dokumentumfilmből adaptált Next Goal Wins című sportfilmjének utómunkálatait végezte, illetve a negyedik Thor film előkészületeivel foglalkozott, mikor kitört a koronavírus járvány. A videó apropója a harmadik Thor film, a Ragnarök live kommentárja volt, de Waititi beszélt a Love and Thunderről is – vette észre a DarkHorizons. Arról már tudunk, hogy egy másik szuperhős köpenyét egykor magára öltő színész fel fog tűnni a Thor 4-ben, de most a felívelő karrierű rendező sok újdonsággal szolgált.

Taika Waititi elmondta, hogy már öt vázlata is van a filmhez, és egy teljesen új szintre emelik az őrültséget.

„Ez már mindenen túl van a legjobb értelemben. Az új film olyan, mintha megkérdeztünk volna egy csapat tízévest, hogy mit szeretnének, mi legyen a filmben. Mi pedig igent mondtunk mindenre” – mondta a rendező.

A Vademberek hajszájával berobbant filmes szerint a Love and Thunder tükrében a Ragnarök csak egy biztonsági játéknak fog tűnni. Nem is lepődhetünk meg az ilyen kijelentéseken, ha ismerünk néhány részletet a készülő film cselekményéről. Bár az Ezüst Utazó nem tűnik majd fel, de

a Thor: Love and Thunder beemeli a Marvel filmes univerzumába a képregények oldalain már megismert űrcápákat.

Az előbbit már láttunk a vásznon a második Fantasztikus Négyes filmben, ahol még Chris Evans is Fáklya volt, nem pedig Amerika Kapitány, így nem akkora kár a hiányáért. Főleg annak fényében, hogy az űrcápák valóban az őrület határára tolják a filmet.

A rendező azt is elmondta, hogy a saját hangján megszólaló Korg karakterét jobban feltérképezik. A Kronan fajhoz tartozó szereplő feltűnt a Bosszúállók: Végjátékban is, ahol túl sok újdonságot nem tudtunk meg, csupán egy vicces epizódszerepet kapott. Most viszont olyan „kulturuláis részletek” is kiderülnek majd róla és a fajról, mint a fajfenntartás.

Szerintetek milyen lesz a negyedik Thor mozi űrcápákkal? Elbírja a galaktikus csúcsragadozókat a koncepció, vagy ez már tényleg sok?

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com