Hírek

A WandaVision előzetese elborult folytatást ígér

A WandaVision előzetese számos kérdést vet fel. Nagyon úgy néz ki, hogy a cselekmény gyakran vesz majd tűkanyarokat a hatrészesre tervezett minisorozatban.

A WandaVision előzetese egészen meglepő módon a tegnap este zajló Emmy-gálán mutatkozott be. A bevezető képsor bepillantást enged az Elizabeth Olsen által alakított Wanda Maximoff és a Paul Bettany által játszott Vízió szuperképességekkel feljavított és terhelt hétköznapjaiba.

Az előzetes alapján a két főszereplő olyan bipoláris álomvilágban él, ahol egy ’50-es évekre hajazó sitcom ebéd is tartogathat egészen váratlan meglepetéseket.

A legklasszikusabb indítást kapja el a szupererők által generált problémák örvénye a különös egyvelegben.

A tökéletes idill áll majd szembe a tökéletes káosszal? Könnyen lehet. Az alkotók azt ígérik, hogy a széria elmeséli majd Wanda történetét. A nézők megtudják majd, miért hívják Skarlát boszorkánynak, a változás pedig hogyan hatott a személyiségére.

A koronavírus-járvány miatt az időben elsőként bemutatni tervezett A Sólyom és a Tél katonája sorozat csak jövőre debütál,

így az eredeti tervek szerint az ezt követő WandaVision nyitja majd meg a Marvel szériák sorát. Várhatóan 30 perces részekkel.

A két központi karakterhez pedig csatlakozik Kat Dennings, Randall Park, Teyonah Parris és Kathryn Hahn is.

WandaVision pontos dátuma jelenleg még bizonytalan, de decemberi premiert emlegetnek különböző fórumokon. Valószínűleg ez az információ nagyon gyorsan nyilvánossá válik majd.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya